Pearl roundabout no more

No niin, Pearl roundabouttia ei nyt sitten enää ole. Muru ajeli siitä eilen ohi  juuri kun helmi tipahti. Kuulemma monumentin kaltaisia muistutuksia tapahtumiin ei enää kaivata, niinpä monumentti päätettiin purkaa.

Sinänsä hyvä, liikenneympyrä on ollut varsinainen liikenteen ongelmasolmu, paikkaan sopisi paljon paremmin hyvin toimivat liikennevalot. Toivottavasti ymmärtävät rakentaa sellaisen, eivätkä tee uutta liikenneympyrää…

Meillä on liput maanantaille Suomeen. Otetaan pieni hengähdystauko tähän kaikkeen. Muru jää tänne vielä töihin. Oltiin pari päivää Amwaj isladinlla ystävien luona, mutta päätettiin palata vielä hetkeksi kotiin ennen matkaa. Vähän tuntuu haikealta jättää muru tänne, varsinkin kun se vasta palasi Sveitsistä melkein kahden viikon reissulta. Mutta ehkä parempi mennä hetkeksi näkemään normaalielämää.

Bahrain yrittää parhaillaan paluuta arkeen. Normaaliksi tätä tilannetta ei voi kutsua, mutta armeijan valvovan silmän alla tiet ja kaupat ovat auki. Ajo kaupungin läpi on megasurullinen näky, mutta toivottavasti taivaanrannassa pilkottaa valo!

2 vastausta to “Pearl roundabout no more”

  1. äitee Says:

    Isoooot halit täältä!!!

  2. siru Says:

    Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: