Uutisia, uutisia

Pitäis varmaan useammin liikkua omien tavallisten ympyröiden ulkopuolella, jottei totuus unohtuisi.

Tai sitten ei.

Vai kuka kaipaa Health Centerissä jonottamista? En minä ainakaan: Tiskille on tavalliseen tapaan miesten ja naisten jonot erikseen. Miesten jono on siististi järjestäytynyt, seisovat rauhassa paikallaan kasvoillaan ”nyt ei auta kun odottaa” -ilme. Naisten jono on levähtänyt viuhkaksi, sekalainen kokoelma mustakaapuisia hahmoja tönimässä ja tuuppimassa, kiilaamassa. Minä siellä keskellä, seison tukevasti kuin tatti, kasvoillani ilme ”minua ei ohiteta”. Eikä muuten ohitettu. Mutta hermoille se otti! Molempien olkapäiden takana seisoi täti ihan ihossa kiinni, toisen käsivarsi oli vielä omani päällä tiskillä…

Kauhee hätä ihmisillä saada asiansa hoidettua ennen muita. Okei, jonossa oli porukkaa, varsinkin miesten jono oli pitkä. Mutta ei niitä nyt niiiiin kauheasti ollut, ja monen asia oli hoidettu pikaisesti. Siksi varmaan niillä miehillä oli niin lamaantuneet kasvot, tiesivät, että odotuksesta tulee pitkä kun naiset etuilevat minkä ehtivät ja tiskillä kuitenkin vaan yksi ihminen vastaanottamassa papereita…

Tänään piipahdin A’alin kylässä. Siinä on tienoilla autokoulu ja tiet vilisevät autolla ajon opettelijoita. Aika hurjan näköistä toimintaa. Katselin liikenneympyrässä, kun oppilas ajoi kahdella kaistalla yhtä aikaa, samalla opettaja nyki ratista, ei paljon puuttunut että tukkapöllyä olisi antanut… Nää on kuulkaa vanhan koulukunnan opettajia nämä! Kuulemma oikeasti läpsivät sormille jos teet virheitä. Hurjaa, hurjaa!

Pikkumurulla (tai siis oikeastaan kaikilla perheen jäsenillä vuoron perään) on ollut synttärit tässä juuri. Nyt perjantaina järjestetään pikkumurun synttärijuhlat. Kaikenlaista pientä järjesteltävää riittää tälle viikolla juhlien tiimoilta. Onneksi sillä isommalla murulla on muutama vapaapäivä tässä, saa vähän jelppiä.

Niin joo, alla syy miksi piti käydä siellä Health Centerissä. Piti käydä jättämässä hakemus meidän perheen pirpanan syntymätodistusta varten!

 

6 vastausta to “Uutisia, uutisia”

 1. BerlinBat Says:

  Onnea onnea koko perheelle! Kyllä on suloinen 3/4 pirpanan naama!

 2. Pitka-aikainen lukija Israelista Says:

  Onnea! Ihania uutisia!

 3. Emppa Says:

  Onnea kovasti!

 4. siru Says:

  Kyllä on ihmeellinen tuo pieni lapsi,aina.

 5. Nimetön Says:

  Suloinen suppusuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: