Synttärisesonki

Olispas ihanaa, jos saisi tähän kirjoittaa, että kotiapulaishuolet on nyt ohi. Mutta ei. Mä annoin tälle nykyiselle arjen sankarille kuukauden irtisanomisajan, joka on nyt ohi, mutta edelleen hän on meillä töissä. Mä löysin heti pari päivää tän edellisen episodin jälkeen uuden,  jonka piti aloittaa viime viikolla. Pari viikkoa sitten hän kuitenkin soitti, että hän pystyy aloittamaan vasta joulukuun alusta. Okei, järjestettiin näin, kerroin nykyiselle, että voi jäädä kuun loppuun jos haluaa. No uusin käänne on nyt, että uusi ilmoitti, että ei vaiskaan, ei hän tuukkaan! Kivakiva. Nyt mä sitten aloitan haastattelurumban uudestaan.

Äsken kävikin yksi ehdokas, kokeneen ja pätevän oloinen tyyppi, hyvä kielitaito yms, yms. Aion kyllä haastatella muitakin. Katsotaan onko tää edes kiinnostunut, ei vaikuttanut ihan varmalta. Hän on naimisissa, mies asuisi erikseen työpaikkansa tarjoamassa asunnossa. Meidän kotiapulaisen huone ei ole kovin iso eikä siinä ole omaa keittiötä, joten en tiedä miten yhteiselo heillä (ja meillä) sujuisi miehen ollessa vapaalla. Kun tänne se kumminkin tulis sitten, vaimo ei vois varmaan mennä sinne miehensä asuntoon, todennäköisesti se on joku miesten yhteismajoitus. Plääh koko juttu sanon minä.

Meidän synttärisuma on ohi, kaikki ollaan vuoden vanhempia ja toi meidän nuorimmainenkin nyt vuoden (!). Kahdet synttäribileet pidettiin, toiset tän compoundin porukoille, toinen muille kavereille. Varsinkin ne jälkimmäiset bileet oli tosi kivat ja rennot, vaikka oli kauheesti hommaa järjestelyissä ja vieraitakin lähemmäs 40, oli tosi rentouttavat juhlat ja porukka tuntui viihtyvän. Hassua, tää oli eka vuosi kun vieraiden joukossa ei montaa suomalaista näkynyt, on käynyt niin kova kato. Varsinkin suomalaislapsipopulaatio on saanut ison loven.

Muuten ei mitään kummempaa tällä erää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: