No höh!

Just kun mä pääsin hehkuttamaan, että biitsikausi on alkanut ja nyt uidaan niin eiköhän pirpana mennyt murtamaan ranteensa! ”Painivat” pikkumurun kanssa sohvalla ja jotenkin se käsi jäi sinne alle. Itse olin keittiössä laittamassa ruokaa, joten en nähnyt tapausta, mutta näin mulle kerrottiin. Nyt on sitten käsi kipsissä kainalosta sormiin saakka. Vähän toukokuun puolen välin jälkeen pitäis saada kipsi pois. 😦 Pirpana on surullinen, kun ei pääse uimaan. Tosi harmillista!

Tilasin just äsken amazonista kipsisuojan, jos vaikka kumminkin pääsis vähän pulikoimaan. Arvostelut luettuani ymmärsin, että on olemassa suuri riski, että kipsisuoja vuotaa, jos se ei sovi käteen just napakasti, mutta kokeillaan nyt edes. Kipsi kyllä ulottuu niin ylös kainalon alle, että riski on suuri, että varsinkin kättä liikuttaessa se pääsee hörppimään vettä. Me suunniteltiin lyhyttä lomamatkaa just vähän ennen kuin kipsi pitäis ottaa pois, olis kurja jättää se väliin, kun on sitä jo niin odotettu. Lapsille ei luonnollisesti ole vielä kerrottu mitään, mutta me jo ehdittiin murun kanssa pettyä kunnes keksittiin tää varasuunnitelma b. Toivottavasti toimii!

Onneksi käteen ei tunnu kauheesti sattuvan ja aika näppärästi typy on ottanut vasemman käden käyttöön oikean sijasta. Hirveen mukautuvaisia noi pienet lapset!

Advertisement

2 vastausta to “No höh!”

  1. Siru Says:

    Onpa harmillinen asia.Kaikkea voi tapahtua,eikä niiltä voi välttyä.Pikaista paranemista kuivan kipsin kanssa,ei sitten tarvi uusia jos kastuu.

  2. reppuli Says:

    Jihuu, kipsi on poissa!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: