Jestas, että viime päivinä on ollut kuuma! Mä en käsitä miten ne ihmiset pärjää joiden pitää tehdä töitä ulkona koko pitkä päivä. Mulle tulee tuskainen olo jo parin minuutin ulkona olon jälkeen.

Ei oo onneksi enää pitkä siihen, kun tullaan Suomeen. Ajatukset askartelee jo matkan aikatauluissa. Juhannuksen jälkeen tullaan ja elokuun lopulla takaisin kuumuuteen. Pikkumuru puhuu Suomesta jatkuvasti, tänään kerrattiin keitä kaikkia nähdään, kun tullaan. Suomi-ikävä on kova koko perheellä. Tai siis, pirpana ei tietenkään vielä tajua.

Mun pitää kohta lähteä hakemaan pirpanaa tarhasta. Pikkumurulla on leikkitreffit, koulukaverin äiti nappaa sen mukaansa suoraan koulusta joten säästyn yhdeltä ajamiskierrokselta. Mä just tänään ajattelin, että aikoinaan päiväkodeissa töissä ollessa eskarilaiset tuntui niin isoilta ja fiksuilta ja nyt mun oma vekara on viittä vaille eskari-ikäinen. Selailin läpi vanhoja valokuvia tuossa äsken ja vähän haikea huokaus pääsee. Molemmat oli niin pieniä ja nyt jo niin isoja. Pirpanan pitää saada tehdä kaikki i-t-s-e ja pikkumuru filosofoi vähän asiasta kuin asiasta. Pohtii, miettii.

Me ollaan viime päivinä todettu murun kanssa moneen kertaan, että meillä on tosi  kivat lapset.

 

2 vastausta to “”

  1. Hilkka Kristola Says:

    Odotan täällä kovasti teitä!Haleja!

  2. Siru Says:

    Täällä odotellaan kovasti teitä kaikkia tänne!tosi kiva nähdä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: