Kuumeisia matkavalmisteluita

Kirjaimellisesti! Pirpana on kuumeillut koko viikon, toivottavasti huominen olisi jo parempi, sillä ei nyt, mutta seuraavana yönä matkataan kohti Suomea. Raukalla nenä on ihan tukossa ja kauhee yskä…

Mä olen tänään vetänyt puolet meidän vaatevarastosta vierashuoneen sängylle, huomenna pitäis saada ne laukkuihin asti. Käväisin tuliaismyymälässä ja yllätin putiikin myyjän just, kun oli tulossa vessasta. On vissiin vähän hiljaista, oli nimittäin laittamassa housun nappia ja vyötä kiinni samalla, kun käveli vessan ovesta ulos. Mentiin molemmat vähän hämilleen, mutta pokka piti!

Pikkumurulla on siis huomenna receptionin viimeinen päivä, kesän jälkeen sitten ekaluokka! Poika kuiskasi mulle yhtenä päivänä sen jälkeen, kun  valot oli jo sammutettu ja lapset makasivat vuoteissaan, että hän ei halua mennä ekalle. Kipus sitten mun viereen sohvalle ja käytiin pieni keskustelu aiheesta. Kyllä se siitä, todettiin yhdessä.

Aina nää Suomeen lähdöt tulee jotenkin puun takaa. Vaikka siis päiväkausia on tätä valmistellut, on silti tässä vaiheessa aina sellainen olo, että mitäköhän olen unohtanut ja mitäköhän kaikkea vielä pitäis tehdä. Ja sitten viimeinen tunti ennen lähtöä putsailen kukkaroa ja etsin Suomen sim-korttia. Nyt olen molemmat jutut jo tehnyt etukäteen, mitähän muuta tärkeää on jäänyt tekemättä?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: