Lähteminen vie aikaa

Ei ole kuulkaa helppoa muuttaa maasta.  Pitää käydä läpi koko huusholli, päättää mitä mukaan, mikä myyntiin, mikä roskiin, mikä lahjoitettavaksi. Meidän valtavaan taloon mahtuu tavara jos toinenkin, joten kaappien läpikäyntiä riitti viikko jos toinenkin. Itse pakkaaminen sujui helposti, muuttofirma hoiti kaiken.

Mutta ei tässä vielä kaikki: autoa varten tarvitsee sitä sun tätä lappua, pankissa saa ravata useampaan kertaan, vakuutusasiat setviä, etsiä uusi koti Suomesta, varmistaa koulu ja päiväkoti lapsille, miettiä missä ollaan ja mitä tehdään kesällä. Lista on loputon, ei ollut kaikki vielä tässä.

image

Tänään oli taas sellainen reissu pankissa, että olen älyttömän onnellinen siitä, että ei tartte kyseisessä putiikissa montaakaan kertaa asioida. Kassaneiti tylysti käski lähteä nostelemaan… Asiakaspalvelu, mitä se on?

Mutta sitten toisaalta… vietettiin superihana yllätyslounas Art Rotanassa murun kanssa. Viiden tähden hotelli ja viiden tähden palvelu. Hyvää ruokaa, hyvää seuraa, mieletön miljöö; jos jotain niin näitä hetkiä tulen kaipaamaan. Pikku piipahduksen päässä on useampikin paikka jollaisiin porukka rynnistää  Suomesta lentokoneella viikon lomalle.

Reilu viikko enää jäljellä, kohta tulee paniikki!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: